Wekelijkse kerkdienst in Deinze op zondag om 10u00

Hoe ziet onze kerkdienst eruit?

Lofprijs en aanbidding

Tijdens de dienst maken we tijd voor aanbidding en zingen we liederen met elkaar om onze Heer groot te maken en onze dankbaarheid te uiten. Elke eerste zondag van de maand vieren we hierbij samen het heilig avondmaal.

Prediking

Elke zondag wordt er een gedeelte van de Bijbel toegelicht tijdens de prediking. Doorheen het jaar nodigen we diverse gastsprekers uit om bij ons te komen prediken.

Samenzijn na de dienst

Na de dienst is er tijd voor koffie (of ander drankje) en een gezellige babbel. Zo is er ruimte om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. 

Kindersamenkomst

Tijdens de prediking is er voor de kinderen een aparte samenkomst voorzien. Naast het beluisteren van een Bijbelverhaal kunnen de kinderen ook creatief bezig zijn rond een Bijbels thema (tekenen, knutselen, enz.)

Wenst u een kerkdienst bij te wonen?

Dan bent u van harte welkom om bij ons langs te komen op zondagmorgen. Indien je verdere informatie wenst of vragen hebt kunt u na de dienst steeds een verantwoordelijke aanspreken.


Krijgt u liever eerst informatie via e-mail?

Geen probleem. Dan kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.

Bijbelstudie

In de Bijbel leren we de bron van het christendom en van ons geloof kennen, namelijk de persoon van Jezus Christus. De Bijbel werd geschreven in een andere tijd en een andere cultuur maar blijft actueel en toepasbaar op de samenleving van vandaag. Samen de boodschap van de Bijbel bestuderen is dan ook voor ons van fundamenteel belang.


Daarom worden er door onze kerk Bijbelstudies georganiseerd die doorgaan in kleinere groepen binnen een huiselijke sfeer. De Bijbelstudies worden verzorgd door personen met een sterke theologische achtergrond en ervaring. Het doel is om met elkaar de Bijbel te bestuderen en te groeien in het geloof. Daarnaast is er ook tijd voor gebed en een gezellige babbel.


De maandelijkse studiemomenten gaan door in twee groepen: een studiegroep op dinsdagmorgen en een studiegroep op donderdagavond.


Indien u meer info wenst over de Bijbelstudies kan u met ons contact opnemen via het contactformulier.


unsplash